UUTISET

Vihervarpaalla on nyt Aluehallintoviraston myöntämä lupa tuottaa myös hoivapalveluita sisältävää kotipalvelua Hämeenlinnan ja Hattulan alueella. Käytännössä tämä tarkoittaa, että saan avustaa asiakkaita esimerkiksi peseytymisessä ja pukeutumisessa, ihon kunnosta huolehtimisessa sekä yleisessä terveydentilan ja voinnin seurannassa.
Minut on...

Tarjoan kotipalvelun tukipalveluita ikäihmisille Hämeenlinnassa, pääasiassa entisen Kalvolan alueella. Ota yhteyttä, niin sovitaan maksuton tutustumiskäynti!

Jalkahoitoja teen nyt myös Fysio Prolinen taitavan porukan mukana Hämeenlinnan Hätilässä. Viihtyisät tilat löydät osoitteesta Viipurintie 36, 2. krs (Ossin Pullan talo). Sisäpihalla myös asiakaspysäköinti, merkittynä tunnuksilla "Fysioterapia". Ajanvaraus: Fysio Prolinen nettisivut tai puhelin 050-4918569.

Toimin nykyään jalkahoitajana myös laadukkaassa ja viihtyisässä Spa -hoitolassa Hämeenlinnassa. Artemis City Spa sijaitsee entisen pääpostin tiloissa Palokunnankadulla.
Tervetuloa rentoutumaan ja hoidettavaksi!

Vihervarvas osallistuu "Woimaannu" -tapahtumaan Hämeenlinnan Hämeen Suojassa sunnuntaina 17.11.2019 klo 11.00-16.00. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Kesätarjous

15.07.2019

Perusjalkahoito kotonasi elokuun loppuun asti 55€.