Jos samassa osoitteessa on useampi asiakas, pyydä tarjous!

Hinnastossa näkyviin hintoihin sisältyvät matkakulut.

Pidemmistä matkoista veloitetaan kilometrikorvausta molemminsuuntaisista matkoista 0,53€/km.

JALKAHOITO - PALVELUT JA HINNAT

Jalkahoitaja tekee jalkaterveyttä ja toimintakykyä ylläpitävää terveydenhoidollista jalkahoitoa kotonasi, palvelutaloissa tai vaikkapa illanistujaisissa.

Hoidan myös kroonikkojen, kuten diabeetikkojen ja reumaatikkojen jalkoja. Veteraanien kotonatehtävät jalkahoidot ovat asiakkaalle maksuttomia, sillä laskutan ne suoraan Hyvinvointialueelta.

Olen Valviran hyväksymä lähihoitaja, joka on suorittanut jalkojenhoidon osaamisalan.

Noudatan kaikissa asiakaskontakteissa viranomaisten antamia hygieniaohjeistuksia!

Perusjalkahoito (n. 75min) yhdensuuntainen matka alle 10km

Jalkojen tutkiminen ja kylvetys, kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkaus ja tarvittaessa ohennus, jalkojen rasvaus hoitovoiteella.

70€

Perusjalkahoito (n. 75min) yhdensuuntainen matka alle 30km

Jalkojen tutkiminen ja kylvetys, kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkaus ja tarvittaessa ohennus, jalkojen rasvaus hoitovoiteella.

80€

Kevyt jalkahoito (n. 30min) 

Jalkojen kylvetys, kynsien leikkaus ja siistiminen sekä jalkojen rasvaus.

40€
Mikäli
paikalla on vähintään 2 asiakasta!

Kynnen oikaisu yksittäisenä hoitokäyntinä

Lisäpalveluna muun jalkahoidon yhteydessä 25€/ kynsi

Kuperille, sisäänkasvaneille kynsille täysin kivuttomalla Podofix -menetelmällä. Käynnin aikana ongelmakynnet leikataan ja ohennetaan tarvittaessa. Oikaisuliuska liimataan kynnen pintaan ja liuskan sisällä oleva teräslanka kiristetään. Liuska pysyy paikoillaan 2 viikosta 2 kuukauteen. Hoito uusitaan aluksi 5 viikon välein ja sen jälkeen tarvittaessa harvemmin. Hoito tehoaa jo ensimmäisen liuskan ollessa paikoillaan. Sopii myös diabeetikoille.

70€Muita palveluita ja tuotteita 

Erilaisia jalkaterän suojaus/kevennystuotteita on saatavilla ja niitä voidaan ottaa käyttöön jalkahoidon yhteydessä. Esimerkiksi vaivasenluun tai vasaravarpaan oikaisijat, suojaavat geeliputket varpaille, huopakevennykset jalkapohjan haavoille ja känsille/syylille, jalkaterän ja kenkien koon mittaukset.